Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Είδηση ΣΟΚ!! Ημιαργία της Τετάρτης? Από πότε?

Σάλο έχει προκαλέσει το φαινόμενο της "ημιαργίας" της Τετάρτης, στο Αιγάλεω αλλά και στις γύρω περιοχές... Προϊστάμενοι από τον ιδιωτικό αλλά και το δημόσιο τομέα αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι οι εργαζόμενοι καθυστερούν στην εργασία τους, κάθε Τετάρτη πρωί, με αποτέλεσμα μαγαζιά και υπηρεσίες να ξεκινούν μετά τις 12:00.

Η κυρία Μαρία μίλησε στον "Περαστικό":
-Την προηγούμενη Τετάρτη κατά τις 9:00 το πρωί, πήγα στο ΚΕΠ του Αιγάλεω στην Ελλησπόντου 7 για μια εξουσιοδότηση αλλά ήταν κλειστό. Στη γυάλινη πόρτα της εισόδου είχε αναρτηθεί μια ανακοίνωση "Ανοίγουμε μετά τις 12:00 λόγω της εθιμοτυπικής ημιαργίας της Τετάρτης". Θεωρώ ότι αυτό είναι απαράδεκτο... δεν ξέρω εγώ καμία τέτοια ημιαργία! Ταλαιπωρήθηκα πολύ καθώς πήγα στο ΚΕΠ του Χαϊδαρίου στην οδό Πλαστήρα για να εξυπηρετηθώ, όπου εκεί η αναμονή ήταν τεράστια λόγω της δυσάρεστης και απαράδεκτης αυτής "φάρσας" των δημοτικών υπαλλήλων του Αιγάλεω.

Μαγαζιά με ρούχα, εταιρίες μεταφορών, τράπεζες και διάφορα εμπορικά καταστήματα της Ιεράς Οδού στο Αιγάλεω, φαίνεται να έχουν υιοθετήσει την "ημιαργία της Τετάρτης". Μιλήσαμε με τον κ. Νίκο, ιδιοκτήτη καταστήματος ρούχων:
-Το πρωί της Τετάρτης μέχρι της 12:00 δεν έχει καθόλου δουλειά. Έτσι αποφάσισα να μην ανοίγω το μαγαζί μου νωρίτερα. Είναι μια ευκαιρία και για μας για λίγη ξεκούραση παραπάνω.


Με μια μικρή έρευνα στην περιοχή διαπιστώσαμε το λόγο του περίεργου αυτού φαινομένου. Συμφωνούν όλοι ότι το πρόβλημα προκαλείται από το καραόκε που διοργανώνει κάθε Τρίτη βράδυ στην καφετέρια Αίγλη στην Ιερά Οδό, γνωστή ομάδα διοργάνωσης πάρτυ. Ο καταστηματάρχης κ. Γεωργιάδης δέχθηκε να μας μιλήσει μετά από αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα. Να τι δήλωσε:
-Δεν καταλαβαίνω το λόγο για αυτό το σάλο που έχει ξεσπάσει... Είναι γεγονός ότι κάθε Τρίτη βράδυ γίνεται χαμός μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Είναι καλό για μας που γνωρίζουμε τέτοια επιτυχία και αποδοχή και στην τελική ο κόσμος έχει ανάγκη από διασκέδαση για να ξεχνάει τα καθημερινά του προβλήματα. Είμαστε εδώ, συνεχίζουμε δυνατά και χαιρετίζουμε την "ημιαργία της Τετάρτης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου